(A) Personal Data and Information Notice and Collection of Personal Data (“Notice”)

Venus Assets Sdn Bhd (“VA”) and our affiliated companies respect the personal data provided by all our valued customers and prospective customers.
This Notice is issued to our valued customers and prospective customers pursuant to the Personal Data Protection Act 2010.

For the purpose of this Notice, reference of “we”, “our” or “us” shall refer to Venus Assets Sdn Bhd or any of the affiliated companies within the
Group or all of the companies. “Group” shall collectively refer to all of the companies in affiliation with VA.

In the course of your transactions and dealings with us, we may require you to provide us with your personal data and information (“Personal Data”).

(B) Description of Personal Data

The Personal Data that may be required from you include name, address, national registration identity card number, passport number, marital status,
religion, correspondence address, occupation, details of spouse, details of children, name of employer, income, email address, occupation and details
of loan application.

(C) Information Collected

Your Personal Data are collected from various sources such as:-
(a) information directly provided by you to us in any mode;
(b) information provided by you to any third party by way of referral to us; and
(c) information obtained independently by us from any lawful sources.

(D) Purpose of Collection of Personal Data

By providing your Personal Data, you hereby consent to us collecting, retaining and using your Personal Data, amongst others, for the following purposes:-
(a) for the purpose of entering into any agreement with us;
(b) serving and providing any notice or information to you;
(c) processing your application;
(d) considering your offer to purchase any product or property from us;
(e) preserving the trademark used in the development, which the property you have purchased from us is comprised therein;
(f) performance of any contractual obligations under the agreements entered into between you and us, e.g. delivery of vacant possession of property to you;
(g) for our internal record purposes;
(h) prevention of crime, e.g. anti money laundering activities; and/or
(i) making any disclosure as may be required by law or regulations.

(E) Your Right to Request for Access and Correction

You may request for a copy of the Personal Data collected and retained by us. For the purpose of your request, you are required to make a written request
and also submit to us a copy of your identity card or latest passport, the latest assessment and quit rent receipts of the property that you have purchased
from us or the property that you currently reside in order for us to verify your identity. A fee to process your request will be charged to you.

We reserve the right to decline your request for a copy of the Personal Data if it jeopardises the privacy of others.

We will take reasonable steps to ensure that the Personal Data provided to us is accurate. However, if any of your Personal Data is incorrect or inaccurate,
we will attend to the correction after having received the correction request from you, without charges.

(F) Use and Disclosure

The Personal Data provided to us will be kept confidential but you shall agree that we may disclose your Personal Data to the following persons:-
(a) any company within our Group of companies;
(b) our consultants, solicitors, auditors, employees, insurance companies, suppliers, contractors, partners, joint venture partners, property management
companies, licensor of trademark for the property development and any of its affiliated companies, statutory and regulatory bodies, relevant
financial institutions, and any person who is under a confidentiality obligations towards any of the companies within the Group;
(c) any intended purchaser, assignee or transferee who has intention to acquire any rights, benefit and interest in any of the companies within the Group;
(d) the trademark owner or its affiliated companies in respect of the trademark used in the development which the property you purchase from us is
comprised therein;
(e) any third party who renders any services in managing or maintaining the development which the Property you purchase from us is comprised
therein; and/or
(f) any third party who renders any services in managing or maintaining the Property you purchase from us.

(G) Security

We will use our best endeavours to ensure that the Personal Data provided to us is kept confidential. As such, only our authorised employees are permitted
to access your personal information for the purpose as stated in this Notice.

Our website may link or direct you to other external websites which are not within our control. Although we will use our best endeavours to ensure that the
external websites that you are linked to share our similar privacy and security standards, however you should exercise caution, including reviewing the
privacy policy of those external websites, before disclosing any of your Personal Data.

We will take reasonable steps to ensure that the Personal Data provided to us is accurate. However, if any of your Personal Data is incorrect or inaccurate,
we will attend to the correction after having received the correction request from you, without charges.

(H) Choice to Personal Data

You may choose to restrict the use of your Personal Data by indicating such request in the remarks column of the form that can be downloaded from our
website, at: http://www.venusassets.com

(I) Insufficiency of Personal Data

In the event that we have not collected sufficient or accurate Personal Data from you, we may not be able to process or carry out any of the purposes as
mentioned in Section D above, and we will not be able to provide you with any services or carry out any intended dealing with you. Further, your
application to access the information as stated in Section E will be denied.

(J) Inquiry/Contact

If you have any inquiry in respect of your Personal Data, please send your inquiry to our email address at enquiry@venusassets.com or your may write
to us at our correspondence address as stated below:-

Venus Assets Sdn Bhd
Level 3, Wisma Concorde,
No. 2, Jalan Sultan Ismail,
50250, Kuala Lumpur, Malaysia

(K) Retention of Personal Data

Any Personal Data provided by you to us shall be retained by us for as long as the fulfillment of the purposes stated in Section D above is required, or if
such retention is required by any legal, regulatory or accounting requirements.

(L) Amendment to Notice

We reserve the right to amend or modify this Notice from time to time without prior notice to you.

(A) Notis Data Peribadi dan Maklumat dan Koleksi Data Peribadi (“Notis”)

Venus Assets Sdn Bhd (“VA”) dan syarikat-syarikat bersekutu kami menghormati data peribadi yang diberikan oleh semua pelanggan-pelanggan kami
yang dihargai dan bakal pelanggan. Notis ini adalah dikeluarkan kepada pelanggan-pelanggan kami yang dihargai dan bakal pelanggan selaras dengan
Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.

Bagi tujuan Notis ini, rujukan “kami” adalah merujuk kepada Venus Assets Sdn Bhd atau mana-mana daripada syarikat-syarikat bersekutu dalam
Kumpulan atau kesemua syarikat-syarikat. “Kumpulan” adalah secara kolektif merujuk kepada semua syarikat-syarikat yang bergabung dengan VA.

Dalam proses transaksi dan urusan anda dengan kami, kami mungkin mengkehendaki anda untuk memberikan kepada kami data peribadi dan
maklumat anda (“Data Peribadi”).

(B) Deskripsi Data Peribadi

Data Peribadi yang mungkin diperlukan daripada anda termasuk nama, alamat, nombor kad pengenalan pendaftaran nasional, nombor pasport, status
perkahwinan, agama, alamat surat-menyurat, pekerjaan, butir-butir pasangan, butir-butir anak, nama majikan, pendapatan, alamat emel, pekerjaan
dan butir-butir permohonan pinjaman.

(C) Maklumat yang Dikumpulkan

Data Peribadi anda adalah dikumpulkan daripada pelbagai sumber-sumber seperti:-
(a) maklumat yang diberikan secara langsung oleh anda kepada kami dalam mana-mana cara;
(b) maklumat yang diberikan oleh anda kepada mana-mana pihak ketiga menerusi rujukan kepada kami; dan
(c) maklumat yang diperolehi secara bebas oleh kami dari sebarang sumber-sumber yang sah.

(D) Tujuan Koleksi Data Peribadi

Dengan memberikan Data Peribadi anda, anda dengan ini mengizinkan kami untuk mengumpulkan, menyimpan dan menggunakan Data Peribadi
anda, termasuk antara lain, bagi tujuan-tujuan berikut:-
(a) bagi tujuan memasuki ke dalam sebarang perjanjian dengan kami;
(b) menyerahkan dan memberikan apa-apa notis atau maklumat kepada anda;
(c) memproseskan permohonan anda;
(d) mempertimbangkan tawaran anda untuk membeli sebarang produk atau hartanah daripada kami;
(e) memelihara cap dagangan yang digunakan dalam pembangunan, yang merangkumi hartanah yang anda beli daripada kami di dalamnya;
(f) pelaksanaan sebarang obligasi kontraktual di bawah perjanjian-perjanjian yang telah dimasuki di antara anda dan kami, seumpamanya penyerahan
milikan kosong hartanah kepada anda;
(g) bagi tujuan rekod dalaman kami;
(h) menghalang jenayah, seumpamanya aktiviti-aktiviti pencegahan pengubahan wang haram; dan/atau
(i) membuat apa-apa pendedahan sebagaimana yang dikehendaki oleh undang-undang atau peraturan-peraturan.

(E) Hak Anda untuk Meminta Akses dan Pembetulan

Anda boleh meminta sesalinan Data Peribadi yang dikumpulkan dan disimpan oleh kami. Bagi tujuan permintaan anda, anda dikehendaki untuk
membuat satu permintaan secara bertulis dan juga mengemukakan kepada kami satu salinan kad pengenalan atau pasport terbaru anda, resit cukai
pintu dan cukai tanah yang terbaru bagi hartanah yang anda beli daripada kami atau hartanah yang anda menetap pada masa ini agar kami dapat
mengesahkan identiti anda. Yuran untuk memproses permintaan anda akan dicajkan kepada anda.

Kami berhak untuk menolak permintaan anda untuk satu salinan Data Peribadi sekiranya ia menjejaskan privasi yang lain.

Kami akan mengambil langkah-langkah munasabah untuk memastikan bahawa Data Peribadi yang diberikan kepada kami adalah tepat.
Walaubagaimanapun, jika terdapat sebarang Data Peribadi anda yang salah atau tidak tepat, kami akan memperbetulkannya selepas menerima
permintaan untuk pembetulan daripada anda, tanpa caj.

(F) Penggunaan dan Pendedahan

Data Peribadi yang diberikan kepada kami akan disimpan secara sulit tetapi anda hendaklah bersetuju bahawa kami boleh mendedahkan Data Peribadi
anda kepada orang-orang yang berikut:-
(a) mana-mana syarikat dalam Kumpulan syarikat-syarikat kami;
(b) perunding-perunding, peguamcara-peguamcara, juruaudit-juruaudit, pekerja-pekerja, syarikat-syarikat insurans, pembekal-pembekal,
kontraktor-kontraktor, pekongsi-pekongsi, pekongsi-pekongsi usahasama, syarikat-syarikat pengurusan hartanah, pemberi lesen cap
dagangan bagi pembangunan hartanah dan mana-mana syarikat-syarikat bersekutunya, badan-badan berkanun dan kawalan, institusi-institusi
kewangan yang berkaitan, dan mana-mana orang di bawah obligasi-obligasi kerahsiaan terhadap mana-mana syarikat-syarikat di bawah Kumpulan;
(c) mana-mana pembeli, penerima serah hak atau penerima pindah milik yang diniatkan yang mempunyai niat untuk memperolehi sebarang
hak-hak, faedah dan kepentingan di dalam mana-mana syarikat-syarikat di bawah Kumpulan;
(d) pemilik cap dagangan atau syarikat-syarikat bersekutunya berhubung penggunaan cap dagangan yang digunakan dalam pembangunan yang
merangkumi hartanah yang anda beli daripada kami di dalamnya;
(e) mana-mana pihak ketiga yang memberikan sebarang perkhidmatan-perkhidmatan di dalam menguruskan atau menyelenggarakan pembangunan
yang merangkumi hartanah yang anda beli daripada kami di dalamnya; dan/atau
(f) mana-mana pihak ketiga yang memberikan sebarang perkhidmatan di dalam menguruskan atau menyelenggarakan Hartanah yang anda beli
daripada kami.

(G) Perlindungan

Kami akan menggunakan usaha-usaha terbaik kami untuk memastikan bahawa Data Peribadi yang diberikan kepada kami disimpan secara sulit.
Oleh itu, hanya pekerja-pekerja kami yang telah diberikuasa adalah dibenarkan untuk mendapatkan akses maklumat peribadi bagi tujuan sebagaimana
yang dinyatakan di dalam Notis ini.

Laman web kami mungkin menghubungkan atau membawa anda kepada laman-laman web luaran yang lain yang mana bukan dalam kawalan kami.
Walaupun kami akan menggunakan usaha-usaha terbaik kami untuk memastikan bahawa laman-laman web luaran yang telah dihubungkan kepada
anda turut berkongsi standard-standard privasi dan perlindungan yang serupa dengan kami, bagaimanapun anda seharusnya berwaspada, termasuk
mengkaji semula polisi privasi laman-laman web luaran tersebut, sebelum mendedahkan sebarang Data Peribadi anda.

(H) Pilihan terhadap Data Peribadi

Anda boleh memilih untuk menghadkan penggunaan Data Peribadi anda dengan menyatakan permintaan sedemikian di dalam ruangan komen
pada borang yang boleh dimuat-turun dari laman web kami, di www.venusassets.com

(I) Ketidakcukupan Data Peribadi

Sekiranya kami tidak mengumpulkan Data Peribadi yang mencukupi atau tepat daripada anda, kami berkemungkinan tidak dapat untuk memproses
atau melaksanakan mana-mana daripada tujuan-tujuan sebagaimana yang dinyatakan di Seksyen D di atas, dan kami tidak dapat memberikan kepada
anda sebarang perkhidmatan atau melaksanakan apa-apa urusan yang dimaksudkan dengan anda. Selanjutnya, permohonan anda untuk mendapatkan
akses maklumat sepertimana yang dinyatakan di Seksyen E akan dinafikan.

(J) Pertanyaan/Kontak

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Data Peribadi anda, sila hantarkan pertanyaan anda kepada alamat emel kami di
enquiry@venusassets.com atau anda boleh menulis kepada kami ke alamat surat-menyurat kami sebagaimana yang dinyatakan di bawah:-

Venus Assets Sdn Bhd
Level 3, Wisma Concorde,
No. 2, Jalan Sultan Ismail,
50250, Kuala Lumpur, Malaysia

(K) Penyimpanan Data Peribadi

Sebarang Data Peribadi yang diberikan oleh anda kepada kami akan disimpan oleh kami selagi pematuhan tujuan-tujuan yang dinyatakan di Seksyen D di atas
adalah diperlukan, atau sekiranya penyimpanan tersebut adalah diperlukan oleh mana-mana keperluan undang-undang, peraturan atau perakaunan.

(L) Pindaan kepada Notis

Kami berhak untuk meminda atau mengubah suai Notis ini dari masa ke semasa tanpa memberikan notis terlebih dahulu kepada anda.